REKISTERI JA TIETOSUOJASELOSTE

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Hyvinvointihuone HEHKU:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018. Viimeisin muutos 24.5.2018

 

1. Rekisterinpitäjä

Hyvinvointihuone HEHKU /studio Suzamor

y-tunnus 2431595-5

Tullikatu 12 A 4, 21100 Naantali

Puh: 044 230 3306     info@hyvinvointihehku.fi

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tietosuojavastaava Susanna Valtonen

y-tunnus 2431595-5

Tullikatu 12 A 4, 21100 Naantali

Puh: 044 230 3306      info@hyvinvointihehku.fi

 

3. Rekisterin nimi

Hyvinvointihuone HEHKU:n asiakasrekisteri.

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi. Henkilötietoja voidaan käsitellä esimerkiksi asiakassuhteen, palvelusuhteen tai jäsenyyden hoitamiseksi

 

5. Rekisterin tietosisältö

Hyvinvointihuone HEHKU:n asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja: asiakkaan nimitiedot, yhteystiedot (puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite), tiedot asiakkaan tilaamista palveluista, kuten ostohistoria, laskutustiedot ja muut kirjanpidolliset tiedot, yrityksen ja rekisteröidyn väliseen asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten asiakashistoria sekä mahdolliset suoramarkkinointiluvat ja -kiellot.

Hyvinvointihuone HEHKU säilyttää vain yrityksen toiminnan ja tietojen käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja, joiden käsittelylle on lailliset edellytykset. Käyttötarkoitukseensa tarpeettomaksi muuttuneet tiedot, vanhentuneet tiedot tai tiedot joiden käsittelylle ei enää muutoin ole perustetta, anonymisoidaan tai hävitetään tietoturvallisesti. Tietojen säilytysaika on 5 vuotta.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta Hyvinvointihuone HEHKU:n ulkopuolisille toimijoille muuten, kuin sopimuksen tai erillisen suostumuksen mukaan. Asiakkaan henkilötietoja voidaan luovuttaa Hyvinvointihuone HEHKU:n markkinoinnin toteuttamiseen osallistuville yhteistyökumppaneille markkinointiyhteistyökumppaneiden palveluissa sekä maksutapahtumia ylläpitäville palveluille.

Pääsääntöisesti Hyvinvointihuone HEHKU ei siirrä tai luovuta asiakkaan henkilötietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin tarvittaessa siirtää tai luovuttaa Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimilla tavoilla, mikäli tiedot siirretään maahan, jossa Euroopan komissio on todennut tietosuojan tason olevan riittävä, tai sopimusjärjestelyin voidaan taata tietosuojan riittävä taso, tai mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksensa.

Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, kuten esimerkiksi väärinkäytösten selvittämisessä ja ehkäisyssä.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

9.Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa asiakasrekisteriin talletetut tietonsa. Tarkastuspyyntö tehdään toimittamalla kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö osoitteella: Hyvinvointihuone HEHKU, Tietosuojavastaava/henkilötietojen tarkastuspyyntö, Tullikatu 12 A 4, 21100 Naantali. Tarkastuspyynnössä tulee mainita nimi, postiosoite ja puhelinnumero. Tarkastuspyynnön vastaus toimitetaan asiakkaan väestötietojärjestelmästä varmennettuun osoitteeseen.

 

10. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakkaalla on oikeus vaatia asiakasrekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Asiakas voi päivittää ja muuttaa omia tietojaan kirjautuneena Hyvinvointihuone HEHKU:n verkkopalveluun tai pyynnöstä asiakaspalvelussa.

 

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kaikissa tähän rekisteriselosteeseen liittyvissä kysymyksissä ja rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa yhteyttä tulee ottaa Hyvinvointihuone HEHKU:n tietosuojavastaavaan (katso kohta 2.)